Villa Jokiranta

ConferencePremium

Eurajoki, Satakunta

from 150.00 € / night
  • 12+4
  • 5+1
  • 3
Villa Jokiranta is located in the immediate vicinity of the center of Eurajoki, but is still in a sheltered place on the banks of the swimming Eurajoki. It’s located in the middle of beautiful nature beside the river. The villa currently has a total of 12 beds. The riverside is an ecological villa heated by geothermal, solar panels and an atmospheric fireplace in the living room. Exellent possibilities for paddeling or rowing in the beautiful river with two kayaks and rowingboat. Also SUP-boarding is possible. Kayaks, rowingboat and SUP-board are including the price. The main bedroom of Villa Jokiranta has a new motorized double bed, in addition to 4 smaller bedrooms, 2 spacious living rooms, a fully equipped kitchen, a utility room and a sauna section with Jacuzzi and a readily available stove. In addition, the house has two separate toilets and a two-car garage with an electric car type2 charging plug. Outside, a large windows terrace with barbecue facilities and an upstairs windowsbalcony with heaters are availably from February. In the immediate vicinity of the house on the river bank is a log-built 25 m2 sauna cottage, which in addition to the TV lounge has a sleeping loft, water toilet, shower, wood-heated sauna, wood-heated large lot and large furnished terrace with sun loungers and infrared heaters. The cottage also has a refrigerator, private fireplace and dishwasher. Both houses have wireless internet access. In addition, on the same plot there is a campfire place on the river bank, where you can grill sausages, for example. Villa Jokiranta is located beside Eurajoki sports centre. Also Karaoke singin with two microphones is possible. The sheltered beautiful courtyard offers excellent opportunities for outdoor activities, leisure, swimming and sunbathing for even the most demanding tastes. Villa Jokiranta is suitable for even larger people on holiday, for working together with working groups or, for example, for spending time together with families of friends. Exellent possibility for sportsgroups too. Small pets are welcome at Villa Jokiranta.

rates

Services, extra costs, pricing info:
Price includes final cleaning
Bed linen and towels 15€/ person.


Availability

Location

Reviews

Susanna V.

"Vietimme isolla porukalla viikonlopun Villa Jokirannassa. Puitteet olivat oikein hyvä ja kaikille löytyi hyvät petipaikat. Vuokraaja antoi etukäteen tutustuttavaksi ohjeet taloksi asettumiseeni ja siellä viihtymiseen. Ohjeet olivat todella selkeät ja kattavat, vaikkakin melko pitkät. Ohjeistuksissa olisi voinut lukea myös tarkemmin ohjeet hälytyksien sattuessa mennessä päälle esim. hälytyskeskuksen numero voisi olla ylhäällä jossain tms. (kuten meillä kävi, kummatkin tilanteet vahingossa). Suuret pahoittelut vielä niistä. Vuokraisäntä oli rento ja reilu ja tavoitettavissa milloin tahansa, jos tarvitsimme mitä tahansa apua tai neuvoa. Joustoa löytyi myös jos saapumis- tai lähtemisaikoja olisi tarvinnut venyttää suuntana tai toiseen. Viihdyimme Villa Jokirannassa oikein hyvin ja karaokelaitteista iso plussa, sekä hyvä(t) sauna(t) että palju! Meille osui vähän viileämpi marraskuinen viikonloppu, joten suppailut ja melonnat jäi kokematta, mutta huippu mahdollisuus tämäkin! Ehdottomasti suositus isolle porukalle! Mökkifiilistä haimme, saimme Villa Jokiranta-fiilistä! Suuret kiitokset!"

Nadia

"Villa Jokiranta tarjoaa erinomaiset puitteet huolettomaan lomailuun. Vastaanotto oli ystävällistä ja asiakaslähtöistä, oli erittäin tervetullut olo. Talo, pihapiiri ja saunarakennus tarjoavat kaiken mitä lomalta voi toivoa."

Jarmo ja Maarit

"Villa Jokirannan puitteet ovat mahtavat tilaa on riittävästi isollekkin porukalle (meitä oli 10 henkeä). Tilat olivat siistit ja hyvässä järjestyksessä ja paljukin oli valmiiksi lämmitettynä kun tulimme viikonlopuksi viihtymään Villa Jokirantaan. Me nautimme paikasta kovasti ja mietimme, että kuinka hieno paikka onkaan kesällä!"

Tea H.

"Yövyimme toukokuussa 15 hengen porukassa Villa Jokirannassa. Jokaisella meistä oli mukava yösija ja tilaa oli näin suurellekin joukolle riittävästi. Villa on siisti ja nykyaikainen sekä sen pihakin oli hyvin hoidettu. Molemmat saunat olivat viihtyisiä, mutta etenkin rantasauna oli todella tunnelmallinen. Uimaan pääsi kätevästi laiturilta, lisäksi palju oli tilava. Villa sijaitsee lähellä keskustaa, mutta on silti omassa rauhassaan joen varrella. Palvelut ovat lähellä ja villalle oli helppo löytää. Villan omistaja oli joustava ja palvelualtis. Koimme koko porukka, että meidät ja meidän tarpeemme oli huomioitu todella hyvin ja asuminen oli huoletonta. Suosittelemme villa jokirantaa lyhyeen tai pidempään viihtymiseen! "

Antti S.

"Paikkana huippu! Kodikas mutta, silti sopii erinäköisiin juhlallisuuksiin paljuineen ja saunoineen. Uiminenkin mahdollista Eurajoessa! Nukkumatila ei lopu kesken isommassakaan porukassa. Kaikki tarvittava löytyy, niin ruoanlaittoon kuin hauskanpitoonkin"

Pekka P.

"Olimme heinäkuussa Villa Jokirannassa viikon. Viihdyimme mainiosti. Siisti tilava huvila kaikilla mukavuuksilla. Mahtava rantasauna ja palju, sekä uintimahdollisuus muutama metri saunalta oli ihan luksusta. Kajakilla soutelu pitkin Aurajokea oli mukavaa. "

Minna L.

"Kohde vastasi täysin odotuksia; Oli tilaa ja viihtyisyyttä, enempää ei tosiaan olisi voinut toivoa. Kauniisti tehty kokonaisuus, josta pienet terrieririmmekin nauttivat täysin siemauksin. Vesalle kiitokset "

Ida ja Aleksi

"Juhannus 2020 Villa Jokirannan puitteet olivat loistavat ja tekemistä riitti koko juhannusviikonlopuksi. Meitä oli 13 aikuista viettämässä viikonloppua villassa, josta löytyi kaikille makuupaikat ja tilaa löytyi erinomaisesti, niin sisältä kuin ulkoakin. Piha oli hyvin hoidettu ja rannasta pääsi suoraan uimaan. Hienoa oli myös se, että Vesa oli myös hankkinut juuri sup-laudat ja kajakit, mitä pääsimme kokeilemaan. Tekemistä löytyi myös lähialueelta, eli pääsimme myös pelaamaan juhannusporukalla jalkapalloa lähikentälle. Alue oli hyvin rauhallinen ja suojaisa. Jääkaappi tilaa riitti hyvin isolle porukalle koko viikonlopuksi ja kokkaaminen grillillä, tai keittiössä onnistui hienosti. Astiastoa oli riittävästi koko porukalle. Talon isännän kanssa yhteistyö sujui mutkitta ja hän oli erittäin mukava! Isot suositukset tälle mökille. Toivottavasti jatkossakin pääsemme nauttimaan Villa Jokirannan hulppeista puitteista. "

Mikko T.

"Loistavat puitteet! Meitä oli 15 jätkän polttariporukka ja mahduttiin oikein hyvin. Iso palju, kaksi saunaa, joki, suppilauta, soutuvene, kajakit, grillit, iso aurinkoinen terassi ym takasi, että tylsää hetkeä ei mökillä tullut. Lisäksi Porin ja Rauman palvelut lähellä. Vuokraajalle myös suuri kiitos, kaikki meni niinkuin ennakkoon sovittiin ja saimme kattavan perehdytyksen mökistä avaimia hakiessa. Suosittelen!"

Henriikka J.

"Villa Jokiranta tarjosi niin aikuisille kuin lapsillekin runsaasti mieluisaa ajanviettopuuhaa. Rantasaunan löylyt olivat aivan mahtavat ja paljuun oli mukava pulahtaa niin saunan kanssa kuin ilmankin. Kajakit ja sup-lauta olivat kiva lisä aikuisten aktiviteetteihin, samoin kuin leikkimökki ja ulkona oleva pomppumatto olivat lapsille kovin mieluisat. Oli myös mukavaa että talolla oli runsaasti lautapelejä ja kirjoja käytössä. Pihapiiri oli kaunis ja hyvin hoidettu, sisätilat myös oikein siistit. Yhteydenpito sujui kanssasi hyvin ja muutenkin asiat olivat juuri kuten oli sovittu. "

Lauri L.

"Villa Jokiranta oli täydellinen paikka, tarjolla oli kaikki mahdolliset aktiviteetit sekä itse mökki oli aivan uskomaton. Meitä oli juhannusta viettämässä 14 henkeä ja mahduimme täysin ongelmitta. Piha oli iso ja erittäin viihtyisä jossa viihtyi oikein mielellään. Istumapaikkoja oli tarjolla runsaasti sekä sisällä että pihalla. Kommunikointi Vesan kanssa sujui täysin ongelmitta ja oli erittäin mukavaa. Tulemme varmasti uudestaan ja suosittelen jokaiselle!"

Joni R.

"Vietimme junioripesäpallojoukkueen kauden päättäjäisiä Villa Jokirannassa syyskuussa. Yöpymään jäi 14 henkilöä ja kaikille löytyi hyvin nukkumapaikka. Villa oli erittäin siisti ja keittiö hyvin varusteltu, myös piha oli todella hyvin hoidettu. Villan omistaja oli todella ystävällinen ja kaikki asiat hänen kanssaan sujuivat erittäin luonnikkaasti. Villalla oli lapsille paljon erilaista tekemistä ja tilaa tekemiseen riitti hyvin. Olimme paikkaan erittäin tyytyväisiä ja Villaa on helppo suositella muillekin."

Anne

"Villa Jokiranta on upea viiden tähden lomanviettopaikka kaikin puolin! Kaikki tilat siistejä ja toimivia, ja isäntä erittäin asiallinen ja mukava. Upea, hyvin hoidettu iso piha ja palju kruunasivat meidän loman. Ja mahtavana bonuksena se, että Jokirantaan sai ottaa koiran mukaan - meidän citykoira nautti ehkä eniten olostaan kun sai kirmata vapaana :) "

Teemu P

"Talo ja piha olivat erittäin siistissä kunnossa ja sieltä löytyi aktiviteettejä paljun, pihapelien ja kajakkien muodossa. Talo on myös iso, 16 henkilön porukka mahtui sinne helposti. Vuokraajan kanssa oli todella helppo hoitaa asiat. Suosittelen paikkaa vahvasti."

Miikka K.

"Mökki oli juuri sellainen kuin ilmoituksen perusteella voi odottaakin, eli loistava! Isäntä oli avulias ja viihdyimme oikein mainiosti, isommallekin porukalle hyvät majoitus- ja yhteistilat. Plussaa vielä harrastusvälineistä ja erillisestä saunamökistä isolla terassilla. 5/5"

Miikka T.

"Vierailimme marraskuussa 2020, 11 hengen porukka mahtui mainiosti. Paljuun mahtui hyvin kaikki ja puusauna oli todella hyvä. Omistajan kanssa kaikki sujui mutkitta. Ehdottomasti jatkoon tämä mökki ja mielellään tulemme uudestaankin. "

Osmo R.

"Villa Jokiranta loi upeat puitteet meidän jokavuotiselle 16+1 henkilön perhetapaamiselle"

Mirka S.

"Vietimme Villa Jokirannassa 50 -vuotisviikonlopun neljän perheen kesken. Villa oli erittäin siisti ja varustukseltaan ensiluokkainen. Pihapiiri joen rannassa oli todella hyvin hoidettu, kaunis ja tunnelmallinen. Kaikille, myös lapsille, oli paljon erilaista puuhaa ja tekemistä ja varusteet löytyivät talon puolesta. Omistaja oli varta vasten lapsia ilahduttaakseen vielä laittanut Airtrackin pihaan. Saunamökin sauna ja palju olivat kovassa käytössä ja löylyistä pääsi hyppäämään vilvoittavaan jokeen. Villan isäntä oli erittäin ystävällinen ja auttavainen. Kiitos upeasta viikonlopusta Villa Jokiranta!"

Marjut M.

"Vietimme Villa Jokirannassa mukavan viikonlopun neljän pariskunnan ryhmänä. Tilaa oli hyvinkin riittävästi kahdeksalle hengelle. Sängyt olivat mukavia ja muutenkin varustelussa kaikki kohdallaan. Sauna ja palju olivat kovassa käytössä ja kanoottiretket joella mieleenpainuvia. Saunan terassilla nautittiin jokimaisemista ilta-auringossa ja laajalla pihamaalla tiukasta mölkky-kisasta. Omistaja oli todella avulias ja joustava - kiitos hänelle"

Lauri L.

"Upealla miljööllä varustettu täyden palvelun villa joka tarjoaa kattavat aktiviteetti ja rentoutumis mahdollisuudet. Mukava isäntä. Tältä mökiltä löytyy varmasti tekemistä niin lapsiperheille kuin myös kaveriporukoille. Viihdyimme niin hyvin, että laitettiin uusi varaus sisään heti edellisen päätyttyä. Suosittelen. 5/5. "

Ari H.

"Erittäin tilava ja viihtyisä huvila useamman sukupolven yhdessäoloon rauhallisella sijainnilla. Perin käytännöllistä, että huvilassa on erikseen puilla lämpiävä rantasauna, missä palju integroitu terassin yhteyteen. Isompikin seurue mahtuu saman ruokapöydän ääreen, mikä on aika harvinaista ja nukkumapaikkoja on reilusti. Mukava omistaja ja kaikki asiointi hänen kanssaan sujui ongelmitta."

Terhi L.

"Oli Joulu meillä tontuilla Villa Jokirannassa, oli luontoäitikin myötä, ei tarvottu sohjossa eikä sannassa. Vastaanotto oli sydämellinen, tuttavallinen ja aito, tämä ei ole itsestäänselvä asia, eikä läheskään kaikilla oleva taito. Valmiina odotti puut saunan pesässä, sekä valmiiksi lämmin palju, heti päästiin kiinni Joulutunnelmaan, eikä se todellakaan ollut valju. Oli pihapiiri upea ja iso, lämminhenkinen oli talo, loisti joulukuusi ja kynttilät, sekä ulkona taivaan tähtien valo. Oli varustelu meille täydellinen, kuin olla vain ja voi, oli pianokin vielä, ja elävä musiikkikin siten usein soi. Kokea saimme rauhan, sekä Joulun ilon ja valon, voimme täysin sydämin suositella vuokraamaan tämän talon! "

Linus S.

"Vierailumme Villa Jokirannassa oli kaikin puolin mieluisa! Vuokraaja oli vieraanvarainen ja paljukin oli jo lämpenemässä, kun tulimme. Keittiö oli hyvin varusteltu ja talosta löytyi muutenkin kaikki tarvittava. Hyvät äänentoistolaitteet ja iso valikoima lauta- ja pihapelejä olivat kiva yllätys. Tulemme varmasti uudelleenkin! Täydet viisi tähteä kokemuksesta."

Sairaanhoitaja 60 vee ja lapset perheineen

"Upea viikko takana! Rauhallinen ja ihana paikka.Hieno sijainti joen rannalla. Monia kodinkoneita, jotka kaikki toimivat moitteettomasti. Kolme vessaa, kaksi saunaa, palju, poreamme.Tilanpuutetta ei ollut (meitä 12+ vieraita), kaikkia tiloja emme edes hyödyntäneet. Vuodevaatteet puhtaita. Lapsiystävällinen iso piha ja paljon pelivälineitä. Aika ei tullut pitkäksi. Näin syksyllä komea ruska, hyvin hoidettu piha. Vuokranantaja puhelimitse tavoitettavissa, muttei ” hiipparoinnut nurkissa”. Tykkäsin! "

Lauri J.

"“Vuokrasin Villa Jokirannan viikonlopuksi kahdeksalle aikuiselle. Majoitus ja varustelu vastasivat Vesan laatimaa kuvausta erittäin hyvin. Saapuessamme paikat olivat siistit ja erinomaisessa kunnossa. Pihapiiri ja jokiranta ovat hyvin yksityisiä, saimme olla kaikessa rauhassa. Olen erittäin tyytyväinen, että vuokrasin juuri Villa Jokirannan - voin lämpimästi suositella kohdetta ja vuokraajaa.”"

Tuukka R.

"Vierailuaika heinäkuussa 2020. Vierailua varten saimme kattavat ohjeet ja tiedot kohteesta. Villa Jokiranta oli tilava ja siisti. Keitiössä ruuan valmistus onnistui hyvin. Piha oli iso ja hyvin hoidettu. Jokimaisema ja suppailu olivat erityisen mieluisia yhdistettynä rantasaunaan ja paljuun. Joen vesi oli kylmähköä, joten sauna ja palju olivat tarpeen lämmittämään välillä. Kajakit toimivat myös hyvin pienen käyttäjäkohtaisen säädön jälkeen. Kylän palvelut riittävät ja alueella oli useita liikuntamahdollisuuksia. Lähellä oli myös ratsutila, mutta sitä ei ehditty vierailun aikana kokeilla. Sadepäivinä ja iltaisin Netflix toimi viihdykkeenä tosin verkkoyhteyden ollessa noin 16Mbit/s oli kuvassa välillä blokkimaisuutta. Arvosanaksi 4.5/5 sillä pimennysverhoja ei ollut valoisimmissa makuuhuoneissa. Tähän kohteeseen voi tulla mieluusti uudelleen."

Petri ja Terttu

"Majoitus vastasi hyvin siitä annettua kuvausta ja 12 hengen seurueemme mahtui yöpymään ja oleskelemaan Villa Jokirannassa erittäin mukavasti. Mökki, tai oikeammin talo, on erittäin hyvin varustettu. Kaikki toimii ja mitään ei puutu. Kaksi saunaa, viihtyisä ja rauhallinen pihapiiri sekä tontin reunalla hiljalleen virtaava Eurajoki tarjoavat mukavat puitteet vierailulle. "