Villa Jokiranta

ConferencePremium

Eurajoki, Satakunta

Ask for price
  • 12+4
  • 5+1
  • 3
Villa Jokiranta is located in the immediate vicinity of the center of Eurajoki, but is still in a sheltered place on the banks of the swimming Eurajoki. It’s located in the middle of beautiful nature beside the river. The villa currently has a total of 12 beds. The riverside is an ecological villa heated by geothermal, solar panels and an atmospheric fireplace in the living room. Exellent possibilities for paddeling in the beautiful river with two kayaks. Also SUP-boarding is possible. Kayaks and SUP-board are including the price. The main bedroom of Villa Jokiranta has a new motorized double bed, in addition to 4 smaller bedrooms, 2 spacious living rooms, a fully equipped kitchen, a utility room and a sauna section with Jacuzzi and a readily available stove. In addition, the house has two separate toilets and a two-car garage with an electric car type2 charging plug. Outside, a large terrace with barbecue facilities and an upstairs balcony. In the immediate vicinity of the house on the river bank is a log-built 25 m2 sauna cottage, which in addition to the TV lounge has a sleeping loft, water toilet, shower, wood-heated sauna, wood-heated large lot and large furnished terrace with sun loungers and infrared heaters. The cottage also has a refrigerator, private fireplace and dishwasher. Both houses have wireless internet access. In addition, on the same plot there is a campfire place on the river bank, where you can grill sausages, for example. Villa Jokiranta is located beside Eurajoki sports centre. The sheltered beautiful courtyard offers excellent opportunities for outdoor activities, leisure, swimming and sunbathing for even the most demanding tastes. Villa Jokiranta is suitable for even larger people on holiday, for working together with working groups or, for example, for spending time together with families of friends. Exellent possibility for sportsgroups too. Small pets are welcome at Villa Jokiranta.

rates

Services and extra costs
650€WEEKEND
1000€ WEEK
Final cleaning 200€
Bed linen and towels 10€ / person.


Availability

Location

Reviews

Joni R.

"Vietimme junioripesäpallojoukkueen kauden päättäjäisiä Villa Jokirannassa syyskuussa. Yöpymään jäi 14 henkilöä ja kaikille löytyi hyvin nukkumapaikka. Villa oli erittäin siisti ja keittiö hyvin varusteltu, myös piha oli todella hyvin hoidettu. Villan omistaja oli todella ystävällinen ja kaikki asiat hänen kanssaan sujuivat erittäin luonnikkaasti. Villalla oli lapsille paljon erilaista tekemistä ja tilaa tekemiseen riitti hyvin. Olimme paikkaan erittäin tyytyväisiä ja Villaa on helppo suositella muillekin."

Marjut M.

"Vietimme Villa Jokirannassa mukavan viikonlopun neljän pariskunnan ryhmänä. Tilaa oli hyvinkin riittävästi kahdeksalle hengelle. Sängyt olivat mukavia ja muutenkin varustelussa kaikki kohdallaan. Sauna ja palju olivat kovassa käytössä ja kanoottiretket joella mieleenpainuvia. Saunan terassilla nautittiin jokimaisemista ilta-auringossa ja laajalla pihamaalla tiukasta mölkky-kisasta. Omistaja oli todella avulias ja joustava - kiitos hänelle"

Henriikka J.

"Villa Jokiranta tarjosi niin aikuisille kuin lapsillekin runsaasti mieluisaa ajanviettopuuhaa. Rantasaunan löylyt olivat aivan mahtavat ja paljuun oli mukava pulahtaa niin saunan kanssa kuin ilmankin. Kajakit ja sup-lauta olivat kiva lisä aikuisten aktiviteetteihin, samoin kuin leikkimökki ja ulkona oleva pomppumatto olivat lapsille kovin mieluisat. Oli myös mukavaa että talolla oli runsaasti lautapelejä ja kirjoja käytössä. Pihapiiri oli kaunis ja hyvin hoidettu, sisätilat myös oikein siistit. Yhteydenpito sujui kanssasi hyvin ja muutenkin asiat olivat juuri kuten oli sovittu. "

Lauri J.

"“Vuokrasin Villa Jokirannan viikonlopuksi kahdeksalle aikuiselle. Majoitus ja varustelu vastasivat Vesan laatimaa kuvausta erittäin hyvin. Saapuessamme paikat olivat siistit ja erinomaisessa kunnossa. Pihapiiri ja jokiranta ovat hyvin yksityisiä, saimme olla kaikessa rauhassa. Olen erittäin tyytyväinen, että vuokrasin juuri Villa Jokirannan - voin lämpimästi suositella kohdetta ja vuokraajaa.”"

Ida ja Aleksi

"Juhannus 2020 Villa Jokirannan puitteet olivat loistavat ja tekemistä riitti koko juhannusviikonlopuksi. Meitä oli 13 aikuista viettämässä viikonloppua villassa, josta löytyi kaikille makuupaikat ja tilaa löytyi erinomaisesti, niin sisältä kuin ulkoakin. Piha oli hyvin hoidettu ja rannasta pääsi suoraan uimaan. Hienoa oli myös se, että Vesa oli myös hankkinut juuri sup-laudat ja kajakit, mitä pääsimme kokeilemaan. Tekemistä löytyi myös lähialueelta, eli pääsimme myös pelaamaan juhannusporukalla jalkapalloa lähikentälle. Alue oli hyvin rauhallinen ja suojaisa. Jääkaappi tilaa riitti hyvin isolle porukalle koko viikonlopuksi ja kokkaaminen grillillä, tai keittiössä onnistui hienosti. Astiastoa oli riittävästi koko porukalle. Talon isännän kanssa yhteistyö sujui mutkitta ja hän oli erittäin mukava! Isot suositukset tälle mökille. Toivottavasti jatkossakin pääsemme nauttimaan Villa Jokirannan hulppeista puitteista. "

Mirka S.

"Vietimme Villa Jokirannassa 50 -vuotisviikonlopun neljän perheen kesken. Villa oli erittäin siisti ja varustukseltaan ensiluokkainen. Pihapiiri joen rannassa oli todella hyvin hoidettu, kaunis ja tunnelmallinen. Kaikille, myös lapsille, oli paljon erilaista puuhaa ja tekemistä ja varusteet löytyivät talon puolesta. Omistaja oli varta vasten lapsia ilahduttaakseen vielä laittanut Airtrackin pihaan. Saunamökin sauna ja palju olivat kovassa käytössä ja löylyistä pääsi hyppäämään vilvoittavaan jokeen. Villan isäntä oli erittäin ystävällinen ja auttavainen. Kiitos upeasta viikonlopusta Villa Jokiranta!"

Pekka P.

"Olimme heinäkuussa Villa Jokirannassa viikon. Viihdyimme mainiosti. Siisti tilava huvila kaikilla mukavuuksilla. Mahtava rantasauna ja palju, sekä uintimahdollisuus muutama metri saunalta oli ihan luksusta. Kajakilla soutelu pitkin Aurajokea oli mukavaa. "

Tuukka R.

"Vierailuaika heinäkuussa 2020. Vierailua varten saimme kattavat ohjeet ja tiedot kohteesta. Villa Jokiranta oli tilava ja siisti. Keitiössä ruuan valmistus onnistui hyvin. Piha oli iso ja hyvin hoidettu. Jokimaisema ja suppailu olivat erityisen mieluisia yhdistettynä rantasaunaan ja paljuun. Joen vesi oli kylmähköä, joten sauna ja palju olivat tarpeen lämmittämään välillä. Kajakit toimivat myös hyvin pienen käyttäjäkohtaisen säädön jälkeen. Kylän palvelut riittävät ja alueella oli useita liikuntamahdollisuuksia. Lähellä oli myös ratsutila, mutta sitä ei ehditty vierailun aikana kokeilla. Sadepäivinä ja iltaisin Netflix toimi viihdykkeenä tosin verkkoyhteyden ollessa noin 16Mbit/s oli kuvassa välillä blokkimaisuutta. Arvosanaksi 4.5/5 sillä pimennysverhoja ei ollut valoisimmissa makuuhuoneissa. Tähän kohteeseen voi tulla mieluusti uudelleen."

Tea H.

"Yövyimme toukokuussa 15 hengen porukassa Villa Jokirannassa. Jokaisella meistä oli mukava yösija ja tilaa oli näin suurellekin joukolle riittävästi. Villa on siisti ja nykyaikainen sekä sen pihakin oli hyvin hoidettu. Molemmat saunat olivat viihtyisiä, mutta etenkin rantasauna oli todella tunnelmallinen. Uimaan pääsi kätevästi laiturilta, lisäksi palju oli tilava. Villa sijaitsee lähellä keskustaa, mutta on silti omassa rauhassaan joen varrella. Palvelut ovat lähellä ja villalle oli helppo löytää. Villan omistaja oli joustava ja palvelualtis. Koimme koko porukka, että meidät ja meidän tarpeemme oli huomioitu todella hyvin ja asuminen oli huoletonta. Suosittelemme villa jokirantaa lyhyeen tai pidempään viihtymiseen! "