Villa Pieni Karhu

Premium

Iso-Syöte / Pudasjärvi, Pudasjärvi, North Ostrobothnia

from 250.00 € / night
  • 8+2
  • 4+1
  • 2
Welcome to Villa Pieni Karhu at Pikku-Syötte! Villa Pieni Karhu was completed at the beginning of 2022 on the Pikku-Syötte fell. The sunny, high-class, and unique villa offers magnificent views in the direction of Iso-Syötte. Here you can admire the sunset behind the fell from all rooms, including the sauna. Villa Pieni Karhu is built with CLT technology and is an entirely plastic-free. Villa Pieni Karhun The living area is 153 m2. The villa can accommodate 8 + 3 people. The maximum number of guests is 11. At Villa Pieni Karhu, you will find spacious living areas, which combine seamlessly with the dining area and fully equipped kitchen. The living room has a TV, a home theater, and board games. There is also a living room with stunning views in the living room in the upper lobby, where the sofa bed serves as an extra bed for 1-2 people. Villa Pieni Karhu has four separate bedrooms, each with two high-quality beds with high-quality Familon bedding. Beds are always made with hotel-level mangled linen. The villa has a spacious, fully equipped Noblessa quality kitchen. Complete cooking utensils and crockery for 12 people. The kitchen has a comprehensive selection of high-quality small appliances, two refrigerators, and a freezer. Guests are offered a rich selection of spices, cooking oils, and a small amount of essential dry matter. It is a pleasure to cook even with a large group in this kitchen! Villa Little Bear's sauna is an experience; you can admire the magnificent sunset over the fell on the sauna benches. The villa also has Novitek’s outdoor hot tub for 4-5 people. The outdoor hot tub is included in the rent on a limited basis; extras can be purchased for a small extra charge. The rent includes a bath and face towel, and sauna pellets. The laundry room has a washing machine, tumble dryer, and drying cabinet. The rent includes final cleaning and laundry detergent. There is cupboard space for guests' equipment in the Bedrooms and in the hallway. You can go skiing and downhill to the slopes of Pikku-Syötte almost directly from the front door. From below the villa (approx. 30 m), there is a downhill run to the main slopes of Pikku-Syötte and the entire trail network in the Syötte area (connecting track to Iso-Syötte). We cooperate with Syötte bike rental company. Guests of Villa Pieni Karhu receive a free bicycle transfer to and from the cottage at the agreed time. Please remember to make a bike reservation well in advance, preferably with a cottage reservation, so that you have the right equipment for yourself. Our guests have been satisfied with this service.

rates

Services, extra costs, pricing info:
The rent includes:
- use of basic dry matter in the kitchen (spices, sugar, flour, etc.)
- Laundry detergent

The following are always added to the rent:
- use of the jacuzzi
- final cleaning (which varies depending on the duration of the rental 150-250€)
- if needed extra cleaning payment 300€
- Bed linen and bath towel € 25.00 per person
- Pet fee 70 € / visit / pet
• • •
- Pets allowed, please specify when booking


Availability

Location

Reviews

2 pariskuntaa 11/2023

"kiitos elämyksestä, olimme aivan lumoutuneita upeasta mökistänne ja siitä tunnelmasta mitä siellä koimme. Näkymät mökin ikkunoista oli henkeä salpaavan kauniit. Kaikki toimi ja sujui moitteettomasti. Mietimme jo seuraavaa visiittiä, mahdollisesti tammikuulle ☺️” "

3 pariskuntaa

"Saimme viettää viikonlopun upeassa mökissä ja todella huikeilla maisemilla! Villa Pikku Karhu on erittäin siisti ja hyvin varusteltu mökki. Pienet yksityiskohdatkin on otettu huomioon - erityismaininnan ansaitsevat keittiön välineistö ja mausteet. Näin hyvin varusteltua mökki löytyy harvoin. Mökki on tilava ja viimeiseen asti mietitty kokonaisuus. Omistajat ovat erittäin ystävällisiä ja helposti tavoitettavissa. Kaikki asiat hoituvat vaivattomasti. Suosittelemme lämpimästi Villa Pientä Karhua. Vierailu 10/2022"

Julia

"Kommunikointi omistajan kanssa oli nopeaa, helppoa ja selkeää. Vaivaton check-in ja check-out. Omistajan etukäteen lähettämä opas oli erittäin selkeä ja hyödyllinen villaan mennessä ja siellä oleskellessa, oppaasta oli helppo tarkistaa esim. takan käyttö. Villa oli todella laadukas sekä sisustukseltaan että varustukseltaan, esim. keittiöstä löytyi hienon kahvikoneen lisäksi kaikki tarpeelliset keittiötarvikkeet ja runsas valikoima astioita. Näköala-sauna ja ulkoporeallas toivat luksusta viikonlopun tunnelmaan. Villa oli erittäin hyvin siivottu ja tarvittaessa löytyi siivousvälineitä myös majoittujien käyttöön. Sängyt ja liinavaatteet olivat huippuhotellin tasoa, joten rentouttavat yöunet oli taattu. Lautapelit olivat mukava bonus erityisesti teini-ikäisten ajanvietteeksi. Omistajalta saimme myös hyviä vinkkejä alueella retkeilyyn, makkaranpaistoon ja ruokapaikkoihin. Suosittelemme lämpimästi Villa Pieni Karhua! Ystävällisin terveisin, Julia "

Ruskaretkeläiset

"Upea viikonloppu upeassa mökissä upean ruskan aikaan! Villassa todella toimiva pohjaratkaisu ja upea sisustus. Keittiö erittäin hyvin varusteltu ja tilaa touhuta isommallakin porukalla. Astiasto monipuolinen ja laadukas, mitään ei puuttunut. Porealtaassa saimme ihailla revontulia, huippua! Opas Villa Pieni Karhun vieraille oli hyvin kattava, kiitos siitä. Omistajilta saimme erittäin hyvää palvelua koko vierailun ajan. Tulemme uudelleen :) "

@mmargie.k

"”@mmargie.k: Villa Pieni Karhu tarjosi täydellisen mahdollisuuden irroittautua perusarjesta ja viettää loma upeassa ja hyvin varustellussa mökissä, josta oli myös mielettömät näkymät luonnon keskellä! Villassa oli poikkeuksellisen hyvä varustelu, missä oli otettu pienetkin asiat huomioon ja joka entisestään lisäsi viihtyvyyttä esim. Ilmalämpöpumput molemmissa kerroksissa, laadukas grilli, sauna sekä Novitekin poreallas josta molemmista upeat maisemat! Keittiöstä löytyi myös kaikki mahdolliset mausteet ja välineet mitä voi vain toivoa kodin ulkopuolisessa majoituksessa. Emme ole koskaan aiemmin olleet näin hyvin varustellussa ja laadukkaassa Villassa kuin tämä, ja me olemme majoittuneet jo aika monessa. Myös lemmikit oli otettu huomioon ja meidän pieni koira pääsi nauttimaan vierailusta! Aktiviteettien puolesta tämä on kesäisin maastopyöräilijöiden ja talvisin laskettelijoiden unelma! Näillä näkymillä oli myös erinomainen mahdollisuus kuvata erilaisia somevideoita omiin kanaviin (@mmargie.k). Omistajat olivat myös todella ystävällisiä sekä helposti tavoitettavissa. Suosittelemme lämpimästi tätä kohdetta myös muille ja tulemme ehdottomasti vielä uudelleen!” Kiitos vielä tuhannesti! Ystävällisin terveisin Joni & Margarita"

Anne

"Villa Pieni Karhu on kaunis, viihtyisä, tilava ja toimiva villa, jonka sijainti Pikku-Syötteen huipulla on kerrassaan upea. Maisemat villan valoisista ikkunoista ovat henkeäsalpaavan kauniit. Näkymä saunan ikkunasta on kuin upea maisemataulu. Ilmalämpöpumput ja siisti poreamme ovat piste i:n päälle. On todella ihanaa saapua puhtaaseen villaan, jossa vuoteet on sijattu valmiiksi ja sängyillä on odottamassa puhdas kylpy-ja käsipyyhe. Villan varustelu (pienkoneet, astiat, siivous-ja puhdistusvälineet, mausteet, jauhot yms) on monipuolinen ja paras, missä me olemme olleet. Asiointi villan omistajien kanssa oli ongelmatonta ja joustavaa sekä vuokraajan tarpeet huomioivaa. Syötteen alueella löytyy kesälläkin mahdollisuuksia aktiviteetteihin; kauniita luontopolkuja löytyy läheltäkin ja pyöräilyyn voi välineet vuokrata joustavasti. Pienen ajomatkan päässä myös Riisitunturi tarjoaa upean luontoelämyksen. Voimme lämpimästi suositella Villa Pientä Karhua kenelle tahansa. Paras kohteemme, jonka me olemme koskaan vuokranneet! "

Juhannus majoittujat 2022

"Arvosteluksi annamme 9,5 ☺️ Upea huvila, maisemat ja hyvin varusteltu mökki takaa vierailijoille luksusta! Omistajan tavoittaa helposti ja käytännön asiat kuten info, vuokraus, laskutus hoituu sujuvasti! Meillä oli oikeen mukava juhannus ja upeat puitteet! Kiitos teille ☺️ Luimme oppaan ja yritettiin toimia sen mukaisesti, toivottavasti kaikki on niinkuin pitää! Hinta oli kyllä kohdillaan, mielellään maksaa hyvästä! Toivottavasti saamme palata vieraaksenne vielä joskus! Ps. Mielenkiinnosta kysyisin kuka mökin on rakennuttanut? "

Kaveriporukka 06/2022

"Upea mökki henkeä salpaavissa maisemissa. Mökki lunasti odotukset - mökki ja maisema olivat vielä hienompia luonnossa. Mökiltä löytyi hyvin laitteita, astioita ja mausteita ruoanlaittoa varten. Luxusta oli myös kauniit ja laadukkaat astiat sekä design-huonekalut. Asiat hoitui hyvin vuokraajan kanssa, hän oli hyvin avulias. Tässä meidän kehittämisehdotukset/huomiot: keittiön matto oli hieman vaarallinen kun reunat nousivat ylös ( korjattu) Saunassa olisi ollut mukava, jos olisi ollut suihkusaippua, shampoo ja hoitoaine ( lisätty) Kiitos, olimme tyytyväisiä kokonaisuuteen. Saanko vielä kysyä, oliko mökki kenen rakennuttama? Lähinnä kiinnostaa, löytyykö talomalli jostain "